WhatsApp Chat
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

2 stallen met opslagruimte en lange luifel model Druten

Super bedrijf en zeer vriendelijke mensen. Weten wat ze doen en waar ze over praten. Werken hard en leveren top kwaliteit. Super tevreden over de paardenstal, dus ik raad De Tuinhuizenman zeker aan!

Simone Walraven

2 stallen met opslagruimte

Zeer tevreden met de nieuwe paardenstal! Mooi werk en kwaliteit van de Tuinhuizenman, alles zoals gevraagd. Echte aanrader!

Jan Roegiers

schuur en prieel te Wijchen

Wij hebben een schuurtje laten aanbouwen met een nieuwe betonnen vloer en een prieeltje door de tuinhuizenman en zijn zeer tevreden. Tijdens de bouw van de schuur wilden wij nog wat veranderingen aanbrengen wat op dat moment zelfs nog mogelijk was. Er werden tijdens de bouw ook nog zeer nuttige adviezen gegeven waaruit blijkt dat er meegedacht wordt. Beide bouwwerken zijn zeer solide uitgevoerd waarvan het schuurtje dubbelwandig is. Alle rommel werd keurig opgeruimd en alle afspraken voor 100% nagekomen en daarbijj zijn wij zeer tevreden over het geleverde ! Daarbij komt ook nog eens dat het tegen een zeer redelijke prijs was in vergelijking met de concurrentie. Voor een eventuele volgende klus weten wij nu het juiste adres.

Roel Stobbe uit wijchen

Tuinhuis en schutting te Arnhem

Een paar weken geleden hebben wij een nieuw schuurtje + schutting laten plaatsen door deze firma. De klus is naar tevredenheid uitgevoerd en tegen een scherpe prijs. Ook over de service geen klachten: ik wilde nog een aantal schappen binnenin het schuurtje hebben. Hier heb ik het bij de opdracht niet over gehad, maar deze werden zonder extra kosten geplaatst. Ook zag ik achteraf dat aan de voorkant een flinke barst in een plank zat en deze werd snel vervangen. Dus een tevreden klant!

F.W uit Arnhem

Schuur te Nuland

Wij zijn erg tevreden met de bouw van onze houten schuur. De (ca. 50 jaar) oude stenen schuur is eerst door hen afgebroken en ook afgevoerd. Het nieuwe houten gebouw is erg mooi geworden, degelijk afgewerkt. Er is heel netjes gewerkt, binnen de afgesproken tijd en dat alles voor een redelijke prijs. We raden iedereen aan om zaken met hen te doen.