WhatsApp Chat
met
ons!

Ons aanbod

Hieronder ziet u een selectie van wat wij allemaal kunnen leveren.

Een paardenstal voor meerdere paarden of een hondenhok (met buitenren) voor uw trouwe viervoeter? Een konijnenhok voor uw langoor of een volière voor uw zangvogels? U kunt precies aangeven wat voor verblijf u voor uw dier(en) bedacht hebt. Wij maken alles op maat in onze eigen werkplaats en we zorgen voor een comfortabel en veilig dierenverblijf. 

Hieronder vindt u ons aanbod van dierenverblijven. Wilt u het toch anders, neem dan gerust contact met ons op. Aan de hand van uw wensen ontvangt u vrijblijvend een offerte van ons.


In onze werkplaats maken wij alles van hout, maar desgewenst ook van andere materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een prieeltje, veranda of berging. Maar ook voor een mooie schutting of poort bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor een complete make-over van uw tuin, met nieuwe bijgebouwen en een omheining naar wens, draaien wij onze hand niet om! 

Klik op de foto's voor een indruk van ons werk. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen vrijwel al uw wensen op maat realiseren.
Een schuur voor uw verzameling, of een schuur inclusief sanitair als extra logeerruimte? Wij beschikken over een eigen werkplaats, zodat wij uw schuur precies kunnen maken zoals u het hebben wilt, inclusief sanitair en andere voorzieningen. Alles is bespreekbaar, van de keuze in hout tot deuren en dakbedekking. Bovendien komen we de schuur op de gewenste locatie plaatsen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Hieronder vindt u ons aanbod van schuren. Wilt u liever maatwerk, neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en vrijblijvend een offerte te ontvangen.


De Tuinhuizenman kan elk tuinhuis voor u maken, van klein tot groot, met of zonder glas, en met alle voorzieningen die u maar kan bedenken. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis als opslag voor uw spullen of als extra hobbyruimte? Omdat alle tuinhuisjes in onze eigen werkplaats gemaakt worden, kunnen wij aan al uw wensen voldoen en krijgt u precies wat u zoekt. 

Hieronder vindt u ons aanbod van tuinhuisjes, maar we kunnen alles voor u maken. Dus staat er niet bij wat u in gedachten had, neem dan gerust contact met ons op voor maatwerk.


De Tuinhuizenman kan elk tuinhuis met luifel voor u maken, van klein tot groot, met of zonder glas, en met alle voorzieningen die u maar kan bedenken. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis als opslag voor uw spullen of als extra hobbyruimte? Omdat alle tuinhuisjes in onze eigen werkplaats gemaakt worden, kunnen wij aan al uw wensen voldoen en krijgt u precies wat u zoekt. 

Hieronder vindt u ons aanbod van tuinhuisjes, maar we kunnen alles voor u maken. Dus staat er niet bij wat u in gedachten had, neem dan gerust contact met ons op voor maatwerk.De Tuinhuizenman kan elk tuinhuis met overkapping voor u maken, van klein tot groot, met of zonder glas, en met alle voorzieningen die u maar kan bedenken. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis als opslag voor uw spullen of als extra hobbyruimte? Omdat alle tuinhuisjes in onze eigen werkplaats gemaakt worden, kunnen wij aan al uw wensen voldoen en krijgt u precies wat u zoekt. 

Hieronder vindt u ons aanbod van tuinhuisjes, maar we kunnen alles voor u maken. Dus staat er niet bij wat u in gedachten had, neem dan gerust contact met ons op voor maatwerk.


Een droomhuis voor uw vakantie? Wij beschikken over een eigen werkplaats, zodat wij uw vakantiehuis precies kunnen maken zoals u het hebben wilt, inclusief sanitair en andere voorzieningen. Alles is bespreekbaar, van de keuze in hout tot deuren en dakbedekking. Bovendien komen we het vakantiehuisje op de gewenste locatie plaatsen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Hieronder vindt u ons aanbod van vakantiehuisjes. Wilt u liever maatwerk, neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en vrijblijvend een offerte te ontvangen.