“schuur en prieel te Wijchen”

Roel Stobbe uit wijchen 

Wij hebben een schuurtje laten aanbouwen met een nieuwe betonnen vloer en een prieeltje door de tuinhuizenman en zijn zeer tevreden. Tijdens de bouw van de schuur wilden wij nog wat veranderingen aanbrengen wat op dat moment zelfs nog mogelijk was. Er werden tijdens de bouw ook nog zeer nuttige adviezen gegeven waaruit blijkt dat er meegedacht wordt. Beide bouwwerken zijn zeer solide uitgevoerd waarvan het schuurtje dubbelwandig is. Alle rommel werd keurig opgeruimd en alle afspraken voor 100% nagekomen en daarbijj zijn wij zeer tevreden over het geleverde ! Daarbij komt ook nog eens dat het tegen een zeer redelijke prijs was in vergelijking met de concurrentie. Voor een eventuele volgende klus weten wij nu het juiste adres.

“Tuinhuis en schutting te Arnhem”

F.W uit Arnhem

Een paar weken geleden hebben wij een nieuw schuurtje + schutting laten plaatsen door deze firma. De klus is naar tevredenheid uitgevoerd en tegen een scherpe prijs. Ook over de service geen klachten: ik wilde nog een aantal schappen binnenin het schuurtje hebben. Hier heb ik het bij de opdracht niet over gehad, maar deze werden zonder extra kosten geplaatst. Ook zag ik achteraf dat aan de voorkant een flinke barst in een plank zat en deze werd snel vervangen. Dus een tevreden klant!

“Schuur te Nuland”

Wij zijn erg tevreden met de bouw van onze houten schuur. De (ca. 50 jaar) oude stenen schuur is eerst door hen afgebroken en ook afgevoerd. Het nieuwe houten gebouw is erg mooi geworden, degelijk afgewerkt. Er is heel netjes gewerkt, binnen de afgesproken tijd en dat alles voor een redelijke prijs. We raden iedereen aan om zaken met hen te doen.

“tuinhuis met schutting te Wijchen”

Mvr. Diebels

Wij hebben door de tuinhuizenman een tuinhuis en schutting laten plaatsen. alles staat er supernetjes bij.en ze hebben de werkplek schoon achtergelaten. en dat voor een redelijke prijs.kortom super tevreden

“schuur met zolder te Andijk”

Snelle plaatsing tegen een scherpe prijs. En de kwaliteit is ook nog eens dik in orde! Aanbeveling

“vakantiehuis/chalet te wijchen”

John Diebels 

Wij hebben De Tuinuizenman 10 jaar terug een vakantiehuisje
laten bouwen op onze camping.
Wij zijn hier nog steeds super tevreden over.
voor ons volgende klus weten wij ze weer te vinden.
Wij kunnen dit bedrijf daarrom ook aan iedereen aanraden!!

“schuilstal geplaatst in antwerpen”

joke uit antwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de schuilstal die deze mannen bij ons geplaatst hebben.
we hebben contact opgenomen met de vraag of ze op korte termijn
de schuilstal konden plaatsen. en we hadden hem naar 8 dagen al staan.
ze werken netjes en ruimen de werkplek weer netje op.
Een aanrader

“paardenstallen ”

Na een goed gesprek met De tuinhuizenman zijn wij in zee gegaan met
dit bedrijf ze hebben deze stallen in 1 dag neer gezet.
Wij zijn ook zeer tevreden over de afhandeling van deze klus.
Bij aflevering hebben ze de bouwplek netjes opgeruimd.

echt een aanrader!!!  

“schuur met tuinkamer”

Wij waren getipt door een vriend over De Tuinhuizenman. Op de website van de tuinhuizenman was genoeg inspiratie te vinden. Verschillende aannemers gesproken, maar geen één was zo flexibel in wat wij wilden. Daarbij bleef de tuinhuizenman en de prijs vriendelijk. Na een gedetailleerde factuur met bijbehorende maatschets te hebben ontvangen hebben wij akkoord gegeven. Daarna ging altijd alles keurig volgens afspraak en anders in goed overleg. Keurige schuur gebouwd door hardwerkende medewerkers in de gestelde tijd. Na de oplevering nog contact gezocht over een onvolkomenheid (hout is nu eenmaal een natuurproduct) Ook dit werd weer netjes volgens afspraak in orde gemaakt. Wij willen De Tuinhuizenman aan iedereen aanbevelen.
 
T.a.van Ballegooijen

De tuinhuizenman • Nieuwe erven 11A, Cuijk • 0646280897