WhatsApp Chat
met
ons!

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

4 stallen met opslag en poetsplaats

Paardenstallen ontworpen. 4 boxen van 4x4. Zadelkamer, wasplaats en opslag. Mooier geworden dan dat ik voor me had. De mannen hebben hard gewerkt en alles is tot in detail afgewerkt! Vakwerk!

Laura Blomsma -van Trigt

douglas schuur met overkapping

Nieuwe schuur inclusief overkapping. Na onze twee buren waren wij aan de beurt �. We zijn er super blij mee heren! Prijs/prestatie is uitstekend! Verder harde en nette werkers. Aanrader!

Patrick van Dongen

2 stallen met een schuilstal en zadelkamer

Een stal laten bouwen door De Tuinhuizenman. Ik kan het iedereen aanbevelen. Duidelijk uitleg en schets van de mogelijkheden. Een goed doordacht concept. Je kunt heel goed merken dat zij reeds 25 jaar ervaring hebben. Alles tegen een heel normale prijs. En...afspraak is afspraak 👍. Super tevreden.

Anouk Bootsveld

schuur met overkapping

Wij hebben een schuur op maat laten maken en zijn super blij met het eindresultaat! Vakwerk, netjes afgewerkt en voor een eerlijke prijs.

Talitha Kleine Deters

2 stallen met opslagruimte en lange luifel model Druten

Super bedrijf en zeer vriendelijke mensen. Weten wat ze doen en waar ze over praten. Werken hard en leveren top kwaliteit. Super tevreden over de paardenstal, dus ik raad De Tuinhuizenman zeker aan!

Simone Walraven